Fraktkostnad

Vi har fast portotakst på kr 129,- på alle forsendelser.

Forsendelser som er under 350 g og måler under postens mål for brevpost på 21 x 29 x 7 cm har fast porto på kr 55,-

I de tilfeller porto blir kr 55,- justerer vi dette ned manuelt etter at varene er sendt fra vårt lager. Totalbeløpet er kun reservert på din konto inntil vi har nedjustert. Merk, det kan ta noen arbeidsdager før denne justeringen er synlig på din konto. Ved bestilling av større forsendelser som f.eks 2 maskiner, tilkommer ekstra porto. 

Alle ark i størrelse 12x12" / 30,5x30,5 cm. vil komme under portotakst på 129,- da de sendes i små "pizzaesker"

OBS! I vinterhalvåret sendes alle ordre med lim/flytende produkter som helst ikke skal utsettes for frost, som pakker til utleveringssted for ikke å risikere at det blir liggende i postkasser ute.

 

Frakt

Vi sender bestillinger til hele Norge. Alle ordre sendes i løpet av 1-3 virkedager (man-fre). Om pakken blir sendt med sporingsnummer vil du bli opplyst om dette (gjelder pakker til utleveringssted). Med sporingsnummer kan du sjekke hvor pakken er på postens sider, http://www.posten.no. Da kan pakken hentes når du ser den er ankommet ditt postkontor om du tar med deg hentekoden du har fått opplyst i sporingen.

 

Bor du i utenfor Norge?

Vi sender dessverre ikke utenlands.

 

Angrerett og Retur

Varer kjøpt over internett har du angrerett på i 14 dager. Angrerettskjema ligger vedlagt i pakken sammen med ordrebekreftelsen. Ønsker du å benytte deg av angrefristen, må skjemaet fylles ut og legges med varene som returneres i sikker emballasje. Ved retur av bestilte varer er det kunden som betaler returporto. Retten til retur går tapt om varen er brukt eller åpnet, eller på annen måte forringet eller ikke i salgbar stand. For å garantere at våre kunder får ubrukte tusjer hos oss, gjør vi oppmerksom på at tusjer ikke byttes. Jfr. Lov om opplysningsplikt og angrerett m.v. ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgsted (angrerettloven) av 21.desember 2000 nr. 15.

 

Reklamasjon / Mangel ved varen

Hvis du skulle motta en ødelagt vare fra oss må du kontakte oss med en gang. Ta vare på emballasjen varen kom i, da vi kan trenge den i forbindelse med vår forsikring. Er pakken skadet ved mottak må man straks ta kontakt med posten/bring da det er de som er ansvarlig for pakker ødelagt/skadet under sending. Der må man skrive en skademelding på pakken. Alle pakker blir sendt fra oss skadefri og hvis man mistenker at varen har blitt ødelagt under sending er den posten/bring som er ansvarlig for å gi deg din erstatning. Ta kontakt med oss uansett med engang hvis dette har inntruffet. Det er viktig å ta vare på hele sendingen, innhold og emballasje for at varen skal bli erstattet.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Motta gode tilbud og informasjon på e-post.